|Perustiedot|Aarteet|Art trade|Figuurit|Anime- ja mangalista|
Aarteet

Olen kerännyt tähän kaikki itselleni tärkeät asiat, kuten minulle osoitetut lahjoituskuvat ja syntymäpäiväkortit, omat lahjoituskuvani sekä sprite-adoptiot. Suuret kiitokset kaikille minua muistaneille! Lahjoitusten saajilla on oikeus julkaista tekemäni lahjoituskuva sivullaan tai toimia ihan oman mielensä mukaan kuvan muunlaisessa julkaisussa. Adoptiot eivät ole minun tekemiäni, joten hakekaa huoletta omanne niiden linkkejä klikkaamalla.

Minulle lahjoitetut

DeviantART 400 hits: Alphonse Elric ja Den by Arska

Satuin piipahtamaan Arskan dA-sivulla juuri oikealla hetkellä ja sain napattua itselleni kiribanin eli tietyn kävijäluvun, tässä tapauksessa 400. Pyysin Arskaa tekemään minulle Edwardin sijaan ihmis-Alphonsen sarjasta Fullmetal Alchemist. Aru on erittäin lutuinen ja samaan kuvaan sain vielä Den-koiran.

Kakairua by Arska

Arska päätti hieman hemmotella minua ja taiteili minulle Kakashin ja Irukan, edelleenkin sarjasta Naruto. Irukalla on ihana "tough boy" ilme ja Kakashin vatsan alue on syötävän hyvä. Tämä parivaljakko on vastassa jos joku yrittää uhitella minulle.

Kakairua by Suvi

Rakas ystäväni Suvi päätti ilahduttaa päivään taiteilemalla minulle Kakairua eli Kakashin ja Irukan Narutosta. Historian ensimmäinen minulle osoitettu lahjus, jos sitä yhtä Ewania häpäisevää kuvaa ei oteta huomioon. "Son pyhä!" Tässä työssä pidän eniten ilmeistä ja hiuksista. Ja eihän minun sovi unohtaa alakulman Suviakaan!

Onnittelut vuodelta 2006

Joulufriikki-Suvi

Äljiin puolella jaettu joulukortti, jonka saivat minun lisäkseni 7 henkilöä sekä kaikki muut Suvin rakkaat ihmiset. Tykkään aivan hulluna hiuksissa olevista rusettinauhoista, vai miksi niitä nyt kutsutaankaan. Myös minuun iskenyt joulupirteys ja friikkiys näkyy tässä kortissa erityisen hyvin. :D

Chibi-Kaidoh

Nimipäiväni tuli jälleen kerran kylkiäisenä Unikeon päivän kanssa, enkä kerrankaan ollut viimeinen ylösnousija, joten Suvi laittoi minulle tämän ja edellisen kortin sähköisessä muodossa. Nimipäiväkortissa on Inui-tädille oma pikkuinen Kaidoh. Mitähän mahtaa lilla-Kaorun paketissa olla?

Son Mansikkamekko!

Tämä on niin jo kauheaa Kuopio 2:sen aikaista inside-läppää, etten selitä siitä teille halaistua sanaa. Onneksi tässä työssä ei päästy niihin härskempiin juttuihin! *nauraa* Kyseessä on siis Suvin minulle tekemä ylihieno 20-vuotissyntymäpäiväkortti. Kiitos vielä kerran, ilme ja mekko ovat ihanat.

Onnittelut vuodelta 2005

Syntymäpäivän tienoilla olin täydellä teholla väsäämässä layouttia tänne ja se tuntui ruumiissa: yhtenä yönä pyörin lähemmäs kolme tuntia sängyssäni, kun edellä mainittu asia vaivasi mieltäni aivan vietävästi. Ensimmäinen asia 19-vuotiaana eli kellon ollessa 10:15 oli herääminen ja Lontoon terroristi-iskuista kuuleminen. Ylioppilasjuhlat rokottivat vieraiden käymisiä ja samalla myös lahjojen saamisia, mutta mitäpä tuosta.

Onnittelut rakkaalle nettiystävälleni Heiskalle 19-vuotis syntämäpäivän kunniaksi ^^
- Suvi

Nimipäivänäni Suvi muisti minua muiden harvojen ihmisten ohella lahjalla ja kortilla. Minulla on nyt sitten oma OST eli original soundtrack, kadehtikaa! ;)

 

Heiska 19 OSTin kappalelista:
01. Vash the Stampede - Love & Peace
02. Yuzuyu + Kippei - Onigiri Song
03. Atobe Keigo - E Kimochi
04. Mochizuki Hisayo - Koi wa a la Mode (LOVE EXTENDED MIX ~Purin solo~)
05. The Pillows - Funny Bunny
06. Legato + Kuroneko-sama - Kuroneko Ku-kan
07. Sambomaster - Kore de Jiyuu ni natta no da
08. Ismo Alanko - Taitelijaelämää
09. The Pillows - I Think I Can
10. Inui Sadaharu - Kaze no Yukue
11. Megumi Hayashibara - Over Soul
12. Maaya Sakamoto - Gravity
13. Dir en Grey - Machiavellism
14. Yamaguchi Kappei - Predilection
15. Rie Fu - Voice (Album version)
16. Gorillaz - Kids with Guns
17. Fuji Syusuke - Hitomi o Tojite Kokoro no Mama Boku wa Kimi o Omou
18. No Regret Life - Last Smile
19. Kikumaru Eiji - My Lover

Onnittelut vuodelta 2004

Kesän 2004 Toronton matkan kynnyksellä minulla oli pienoinen ikäkriisi, mutta äkkiä sekin hälveni matkasuunnitelmien lomassa. Hetken aikaa joudunkin sitten kirjoittamaan ilman ääkkösiä ja sopeutumaan uuteen elämäntyyliin alá Canada. Ensimmäinen tapahtuma 18-vuotiaana oli, kun tulin juuri suihkusta ja kuivasin hiukseni suoraansanottuna pystyyn.

AAA ONNEA!!!!!!! NYT JUHLIMAAN VAAN!!!! Hyvaa matkaa ja PALJON ONNEA 18v !!!! :)
- Milla, Cambridge

Niin, oli minulla asiaakin: HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ! Nonni, pikku-lauantai ja kaikkee.
- Mag

Sulla syndet? No onneksi olkoon van sitten^^
- Hikaru

Ja onneksi olkoon vaan Heiska :).
- Naffis-kun

Onnittelut vuodelta 2003

Voi niitä ammoisia aikoja, kun tämäkin sivu oli vielä niin alkutekijöissään, minä itse olin kesälomalla käytyäni lukion ensimmäisen vuoden ja katselin maailmaa vain Suomen rajojen sisäpuolelta.

Buhahaaaa.... Onnea, onnea, onnea vaan... lightsaber and death star. Heh runosuoni sykkii, uusi Eino Leino :) Höh nyt täytyy kiirehtii, elikkästä synttäri onnea!!
- DarthLugia

Minun lahjoittamaani

Golden Pair

Suvi vietti 20-vuotissynttäreitään heinäkuun 28. päivä vuonna 2008. Päätin yllättää hänet piirtämällä synttärifanitaidetta juuri oikeana päivänä. Yleensä kumpikin meistä tahattomasti lipsuu moisissa aikatauluissa. Työ on tosin aika yksinkertainen, mutta pääsin sen avulla kokeilemaan Wacomin ominaisuuksia. Aikaa kului täysin digitaaliseen piirusteluun ja kirjoittamiseen noin 4 ½ tuntia.

Joulukortti 2006

Jouluna 2006, tein tämän kortin autuaan tietämättömänä eräästä asiasta: miltei kaikki talon piirtokelpoiset tussit olivat kulkeneet mukanani Rovaniemelle. Ja minun pitäisi piirtää Suville joulukortti! Korttiin päätyi lopulta piirrettäväksi salaisesta varastostani löydetyillä tusseilla esiasteen Heiska-kissa. Kellahdin selälleni sisäsivulla, enkä takasivulla päässyt enää ylös ja kirosin.

Hahmot © Konomi Takeshi Golden Pair

Suvin 150 päivää kestänyt odotus palkittiin viimein 14.2.2006, kun piirsin hänelle toivotun OishixKikumaru-työn. Työhön kului aikaa noin 6 tuntia luonnosteluineen, tussauksineen ja skannauksineen. Suvi toivoi minun tekevän työn Kodaka Kazuman tyylillä, mikä oli aika haastavaa oman tyylin pyrkiessä aina välillä paperille. Oishin Regular jerseyn logon nyysin törkeästi omista PoT mangan skannauksista.

Mansikkapoika käärepapereissa

Suvi täytti vuosia päivän oman nimipäiväni jälkeen ja on enää yhden vuoden päässä täysi-ikäisyydestä. Tämä mielessä tein hiukan härnäävän kuvan Kurosaki Ichigosta. Suvi-parka oli vieläkin hiukan järkyttynyt edeltävien iltojen jutteluista, joten tämä onnittelukuva meni crossoverin puolelle. Luonnosteluun ja tussaukseen kului alle 3 tuntia ja tietokoneväritykseen hieman yli puoli tuntia.

Herra L

Arskalla oli syntymäpäivä ja tein juhlapäivän kunniaksi hänelle neko L:n mangasta nimeltä Death Note. Rutiinitussaus, harvinaisempi puuväriväritys, stomppia sinne tänne ja nopea tietokonemuokkaus. Ja tulihan siitä aika veikeä otus, erityisesti varpaat huvittavat minua suuresti. Arska lupasi huolehtia uudesta lemmikistään hyvin ja paijailla sitä säännöllisesti.

DeviantART 1000 hits

Arska-chan oli 1000. kävijä dA:n sivullani ja toivoi palkkioksi Shikamarua. Vaihtelua kaivaten pengoin paperikätköni läpi löytääkseni muutakin paperia kuin ainaista valkoista. Hieman kiiltäväpintainen, vihertävänharmaa paperi oli lopullinen valinta, vaikkakin hieman hankala sellainen: valo heijastui paperin pinnasta vaikeuttaen viivojen näkemistä. Valkoisella puuvärillä tein valokohdat tuomaan eloa työhön.

Joulukortti

Taiteilin pienoisen joulukortin ja kiitän samalla kaikkia kävijöitä. Kuvasta löytyvät Ewan McGregor (kilttiin pukeutunut enkeli), Edward (tonttulakkipäinen) ja Alphonse (lumiukko) Elric sekä Vash the Stampede (Petteri Punakuono) ja Kuroneko-sama (kissa). Piparitalo on aivan oikeasti olemassa, sillä tein samanlaisen muutama päivä sitten. Tussin ja vesivärien yhdistelmä, aikaa käytetty noin 2 tuntia.

5000 hits

Kaksi elintärkeää vinkkiä alá Heiska: 1) älä ikinä piirrä jos sinulla on kiire 2) pidä luonnostelun ja tussaamisen välillä tarvittavan pitkä tauko. Täynnä kaikenlaisia pikkuvirheitä ja, mikä naurettavinta, Sasuke näyttäisi olevan jonkin aineen vaikutuksen alaisena. Onneksi 5000. kävijä Suvi on tyytyväinen lahjaansa, se on tärkeintä! Raja rikottiin 27.11.2004 ja aina vaan mennään ylöspäin.

DA vastalahja

DeviantART:issa on sitten ihanaa porukkaa. Tämä kiitostyö meni eräälle brittipojalle, joka anteliaasti jakoi kanssani muutaman ASIAN KUNG-FU GENERATIONin kappaleen. Värit vesiliukoisilla puuväreillä, yhteensä noin 4 tuntia. Sasuke onnistui ihan mukavasti, samoin Lee, mutta poikien kädet! Nuo perhanan kädet johtuvat varmaan siitä, että menin ja varastin äidiltä muutaman uunituoreen joulukeksin.

DeviantART 500 hits

Sain DeviantART:issa täyteen 500 kävijää, joka meni ystävälleni ZeroXShadow'lle. Toiveena oli Zero Capcomin sarjasta Megaman. Kaivoin tussaamisen jälkeen esille ison puulaatikollisen puuvärejä, ja voi kuinka olenkaan kaivannut niillä värittämistä! Erilainen valo-varjosuhde toi hieman haasteellisuutta, mutta onnistui mielestäni kelvollisesti.

4000 hits

3.10.2004 Star Wars manga saavutti 4000. kävijän rajan ja palkinnon saajaksi ilmottautui Arska-chan. Piirroksen toiveena olivat mangahahmot Luke Skywalker ja Hatake Kakashi. Luonnosteluun, tussaukseen ja väritykseen kului yhteensä noin 4 tuntia. Lineart on mieleeni, mutta puuvärit hieman yskivät. Kuolema skannerilleni värien vääristelystä.

Grayish Kakairu

8. - 9.7. tarkoituksenani olisi saada Suvin synttärikortti valmiiksi ennen Kanadaan lähtöä. Eka idea meni roskiin ja toinen olikin sitten tämä. Tutun turvalliset Sakurat ja PhotoStudio taas käytössä noin saman verran kuin yleensäkin. Rakastan Kakashin hiuspehkoa yli kaiken, katseet ovat kylläkin hieman arveluttavat. Pidän line-artista enemmän, mutta ei tämä kuitenkaan mitään romukoppatavaraa ole.

Neko Kakairu

Ensimmäinen tekemäni lahjoitus ja se menee Suville! Tämä on myös ensimmäinen yritys piirtää Kakashi ja Iruka kissoina, joten anatomia ei ole aivan sieltä oikeasta päästä. Irukan korvien ym. väri ei oikein osunut kohdalleen, mutta pidän Kakashista. Taustana toimii yksinkertainen laatikkorajaus. Seuraavaksi vaikkapa Kakairua pupuina, who knows?