|Perustiedot|Aarteet|Art trade|Figuurit|Anime- ja mangalista|
Art trade

1. Art trade: Sohma Kyo

En ollut vielä tehnyt virallista listaa omista trade'stäni, kun Yoshen oli valitsemassa hahmoa työstettäväksi. Valinnanvaraa kuitenkin oli ja lopulta valinta tehtiin kolmen hahmon väliltä tuloksena Fruits Basketin Sohma Kyo. Yrmy, mutta rakastettava katti putkahti vieraskirjaani 19.7. Värimaailma on enemmän kuin mieleeni, samoin kuin työn tunnelma. Eikä pidä unohtaa itse Kyo-kunia ja hänen pehmoleluarsenaaliansa.

1. Art trade: Echizen Ryoma & Karupin

Mouton Rouge -nimistä taidesivuaan ylläpitävä Yoshen yllätti minut heti heinäkuun alussa pyytämällä art trade'ä. Mikäpäs siinä, aikaa oli vielä silloin piirustella, joten nappasin hänen listaltaan Prince of Tennis -sarjan Echizen Ryoman. Loppuvaiheessa mukaan liittyi myös kaikkien rakastama Karupin. Heinäkuun 11. kului mukavasti työtä pienissä erissä tehden.

Yleistä

Art trade'n (suora käännös: taidevaihto) ideana on nimensä mukaan "vaihtaa" eli tehdä yksi työ toiselle ihmiselle ja saada vastineeksi hänen tekemä työ. Tekniikat vaihtelevat ihmisten mukaan ja yleensä niistä ei edes suuremmin välitetä, vaan ollaan tyytyväisiä juuri tältä henkilöltä saatuun juuri sinulle osoitettuun työhön. Olen vielä tämän taipaleen alussa ja yliopisto-opintojen takia en voi taata muuta kuin "yksi hahmo = yksi työ" vaihtoehtoa (bonuksia voi olla silloin tällöin) ja sitäkin vain omien aikataulujeni mukaan. Täten minulla on myös oikeus vastata kieltävästi. Kysyminen tai ehdottaminen ei kuitenkaan ole kiellettyä!

Tällä hetkellä otan vastaan art trade -pyyntöjä. Olen varannut tilaa viidelle (5) ihmiselle. Lähetä pyyntösi ja oma hahmolistasi seuraavaan osoitteeseen:

Ennen art trade'iin suostumista tarkistan oman aikatauluni ja mahdolliset entiset työsi sekä itse art trade-listasi. Voin vastata myös kieltävästi joidenkin näiden osalta, esimerkiksi oma aikani ei riitä tai en ole nähnyt töitäsi. Ei siis yksipuolisesti sikaa säkissä. Tekniikkoina käytän yleensä tusseja, lyijykyniä ja akvarelleja sekä digitaaliseen piirtämiseen Wacomin piirtopöytää. Työsi voi olla jotain näistä tai niiden yhdistelmiä. Kaikki työt julkaistaan digitaalisessa muodossa, mutta myös perinteinen postitus onnistuu maksamalla pakkaamis- ja postituskulut.

Hahmolista

Ohessa on oma listani. Reference- eli mallikuvia en ole vielä ehtinyt koneeni uumenista tonkia, mutta voin halutessasi lähettää sinulle pienen kuvapaketin taiteilun tueksi. Mitä korkeammalla hahmon nimi on sarjan nimen alla, sen lähemäpänä kyseinen hahmo on sydäntäni. Pyrin pitämään listan joten kuten kurissa rajoittamalla yhden sarjan hahmoluvun kolmeen.

Bleach:
- Kurosaki Ichigo
- Anti/Hollow-Ichigo

Code Geass Lelouch of the Rebellion:
- Kururugi Suzaku/Spin!zaku

Fate/stay night:
- Gilgamesh

Fruits Basket:
- Sohma Kyo
- Sohma Shigure
- Sohma Ayame

One Piece: (oi, pick me!)
- Sanji
- Roronoa Zoro
- Tony Tony Chopper

Prince of Tennis:
- Inui Sadaharu
- Kaidoh Kaoru
- Fuji Shusuke

Tokyo Babylon:
- Sumeragi Subaru
- Sakurazuka Seishirou
- Sumeragi Hokuto

Tsubasa Reservoir Chronicle:
- Kurogane
- Real!Syaoran
- Clone!Syaoran

X:
- Nataku
- Sumeragi Subaru
- Sakurazuka Seishirou

xxxHOLiC:
- Doumeki Shizuka
- Watanuki Kimihiro