|Perustiedot|Aarteet|Art trade|Figuurit|Anime- ja mangalista|
Figuurit

Excellent Model Series Portrait.Of.Pirates Neo-3 Roronoa Zoro 1/8

Tilasin Roronoa Zoron Sanjin kumppaniksi belgialaisesta Archonian verkkokaupasta. Ihailtavaksi Zoro saapui katanoineen 1.7.2008. Hintaa Zorolle kertyi Sanjia enemmän, noin 41 euroa. Zorolla on muun muassa Skyepiassa käyttämänsä suojalasit, joista näkee oikeasti läpi. Tunnusvärinsä värisellä jalustalla seisovalla Marimolla on pituutta 22,5 cm ja katanat tuovat figuurille syvyyttä 18 cm verran.

Excellent Model Series Portrait.Of.Pirates Neo-4 Sanji 1/8

One Piece sarjan Sanji saapui kuolattavakseni 26.6.2008. Tilasin figuurin Japanissa sijatsevasta Hobby Link Japan -verkkokaupasta 4000 jenin eli noin 24 euron hintaan. Sanji kuuluu MegaHousen uudelleen julkaistuihin Excellent Model Series Neo-sarjan figuureihin. Tunnusvärinsä värisen jalustan päällä seisovalla Kokilla on pituutta 23 cm, eli virheellisesti hiukan enemmän kuin ainaisella kilpakumppanillaan Zorolla.

Excellent Model Mild Portrait.Of.Pirates CB-1 Sanji 1/8

Lapsuusajan Sanji on myös tilattu Hobby Link Japan:ista ja Chibinasu saapui pienessä paketissa 16.7.2008. Sanjin hinta oli tuolloin 1800 jeniä eli hieman alle 11 euroa. Sanjin mukana tulivat myös toiset vaihdettavissa olevat, muikealla ilmeellä varustetut, kasvot. Nuorella kokilla on myös kaksi silmää! Tällä kertaa jalustalla ei ole väriä, vaan se on läpinäkyvä. Pituutta Sanjilla on jalustan kanssa 12,5 cm.

P.O.P Neo-4 Sanji 1/8 & P.O.P CB-1 Sanji 1/8

Tämän valokuvan avulla voitte vertailla aikuisen ja nuoremman Sanjin kokoeroa. Pidän erityisesti siitä yksityiskohdasta, kuinka nuoremman Sanjin hiukset on leikattu lapsenomaisiksi, kun taas aikuisen Sanjin hiukset ovat huolitettummat. Kummallakin Sanjilla on oikeassa kädessään irroitettava esine: nuoremmalla keittiöveitsi ja aikuisella tunnusomainen tupakka.

Excellent Model Series Generation-1 Kurosaki Ichigo 1/8

Ensimmäiset kosketukseni MegaHousen Excellent Model Series -sarjaan sain keväällä 2005, kun hankin edesmenneen Bemmun välityspalvelun kautta oheisen Bleach sarjan Ichigo-figuurin sekä alla olevat Rukia ja Kon figuurit. Korkeutta Ichigolla on oranssin jalustan kanssa noin 26 cm. Hintaa tälle ja alla oleville figuureille kertyi yhteensä noin 50 euroa. Figuuri on harvinaista "ensimmäistä painosta", siksi nimitys Generation-1.

Excellent Model Series Generation-1 Kuchiki Rukia & Kon 1/8

Rukiaa ja Konia esittävä figuuripari julkaistiin samaan aikaan Ichigon kanssa alkukeväästä 2005. Korkeutta sinisellä jalustalla seisovilla Rukialla ja Konilla on noin 18 cm ja noin 7 cm. Omasta mielestäni Rukia ja Kon ovat lähempänä alkuperäsiä hahmojaan, kun taas Ichigosta puuttuu tietty särmä. En tarkoita Rukian kohdalla särmällä neidin hameen alla olevaa yllätystä, vaikka pervo Kon niin tahtoisi.