|Original|LaY|One Piece|Bleach|CLAMP|Prince of Tennis|Shounen ja shoujo|Sekalaiset|
CLAMP

TSUBASA RC Crosses Bleach

Kolmas kerta toden sanoo ja niin kävi myös tämän työn kohdalla. Otsikkoa mukaillen risteytin TRC Kuroganen Bleachin Ichigon kanssa. Aikaa kului Sakuroiden ja tietokoneen kanssa yhteensä noin 5 tuntia. Työn päädyttyä layoutiksi asti kertoo, että pidän lopputuloksesta todella paljon. (Lähde: Bleach manga volume 7 chapter 55 "Shut") Tämän ja alla olevan työn tarkat päivämäärät ovat tuntemattomat.

Kurogane

Toinen yritykseni layoutkuvaksi, aiheena jälleen kerran yrmy Kurogane. Otin sarjan kirjoitusalustoissa käytetyn tyylin lähtökohdaksi ja lopputulos oli erittäin lähellä alkuperäistä 3 x 3 cm luonnosta. ;) Tein tätä työtä noin 5 tuntia ja olen siihen kaikin puolin erittäin tyytyväinen, vain Kuro-chanin käsi ja sormet ovat hieman oudohkot. Silti työstä puuttui se jokin ja päätin aloittaa koko layoutrumban alusta, kuuluisan kolmannen kerran.

Kurogane

Pitkästä aikaa piirsin jotain CLAMP-aiheista, tällä kertaa Kurogane sarjasta TSUBASA RESERVoir CHRoNiCLE. Poseeraus on sarjan animeversion eyecatch-framesta eli mainoskatkokuvasta. Luonnostelin, tussasin ja leikin valkoisella maalilla 16.-22.5.2005 eli koko viikon ajan. Tämä Kuro-rin oli alunperin tarkoitettu tänne layoutiksi, mutta jokin alitajunnassani sanoin toisin. Ehkä se oli väärinpäin oleva Ginryuu?

Chibi Nataku

Värit Nataku saikin sitten 30.6.2004 PhotoStudio 2000 -ohjelman avulla. Oikeiden värien löytämiseen ei mennyt enää kauan aikaa ja virheitäkin oli vähemmän korjattavina kuin ennen. Yhteensä aikaa kului arviolta noin 2 ja ½ tuntia. Tämä Nataku onkin sitten sekoitus X mangaa ja animea: korvakorut ja silmien värit mangasta, vaatetus pääosin animesta.

Ferio

22.-23.6.2004 välisenä yönä otin esiin vesiliukoiset puuvärit. Seuraavaksi muistinkin miksi vihaan kaikkea vesiväreihin liittyvää. Taustan tekeminen oli turhauttavaa, mutta työ alkoi näyttää paremmalta kun olin saanut Ferioon hieman väriä. Apuna käytin myös taiteilijagessoa. Yhteensä koko työhön kului aikaa noin 7 tuntia ja nukkuminen jäi niinä öinä vähän tavallista vähemmälle.

Nataku

Väritin kuvan tuttuun tapaan PhotoStudio 2000 -ohjelmalla 2.6.2004. Taas pientä oikeiden värien etsimistä ja hiusuortuvien tuskallista väritystä. Ilmakuplat veivät odotettua enemmän aikaa ja koko työ valmistui noin 5 tunnissa. Natakun nenä näyttää varjostettuna hieman pieneltä ja osa ohuista viivoista hukkuu taustaan, mutta se ei minua pahemmin haittaa. Katse on kaikista rakkain.

Rayearth OAV Clef

26.3.2004 alkoi line-artin tietokoneväritys, joka hoitui PhotoStudio 2000 -ohjelmalla. Aikaa valmistumiseen kului noin 3 ja ½ tuntia. Tietokoneväritystaitoni eivät ole mitkään erikoiset, mutta alan vähitellen oppia. Itse pidän tästä työstä todella paljon, eritysesti hiuksista ja silmistä.