|Original|LaY|One Piece|Bleach|CLAMP|Prince of Tennis|Shounen ja shoujo|Sekalaiset|
Shounen ja shoujo

Luke Skywalker

Star Wars mangan kolmannessa ja viimeiseksi jääneessä layoutissa komeili Episodi V:n Luke Skywalker. Line art ja digitaaliset rasterit eivät tuottanut paljoa päänvaivaa, vaikka edellinen kokeilu meni aika pahasti pieleen. Pidän tästä työstä erittäin paljon ja minua myöskin harmittaa paljon alkuperäisen työn hukkuminen koneeni syövereihin. Tämä on siis ruudunkaappauskuva, mutta kyllä se on parempi kuin ei mitään.

Black Vash

Idea mustan Vashin tekemisestä oli muhinut mielessäni jo syksystä lähtien ja asian kypsyttely näytti tuottavan tulosta. 11 työtunnin jälkeen olin erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Työaika sijoittui suunnilleen aikavälille 22.12. - 27.12.2004, luonnosteluun ja tussaukseen kului noin puolet ajasta ja tietokoneväritykseen loput.

Ginga Nagareboshi Gin

Ladattuani GNG themen minun tuli palava halu piirtää itse Gin. Lokakuun 31. 2004 päivä sitten piirsin ja tussasin kyseisen työn. Harmaat alueet lisäsin tietokoneella. Rupesin tussausvaiheessa hieman hulluttelemaan ja kuussa näyttää olevan lieskoja.

Auton pakollinen lisävaruste

Hohoo, taas yksi hienoista oivalluksistani: imukuppi-Naruto! Vaihdoin hieman väritystekniikkaa, joka lopulta johti siihen, että jouduin ostamaan salmiakkikarkkeja. En oikein pidä tyylistäni piirtää chibejä, joten täytynee paneutua asiaan paremmin.

Vaahteranlehti

Heti alkuun: "Iruka, sinulla on liian pitkät hiukset." Sakurat jälleen käytössä ja värit koneella. Harmaasävyt laitoin tarkoituksella tuomaan hieman mangan tuntua ja oranssin syksyistä. Vaahteranlehden piirsin sen takia, että Irukan hiusten ollessa kiinni ne muistuttavat hiukan sitä. Minulle on tullut joku pakkomielle tehdä hiuksiin jos jonkinmoisia suortuvia.

Err... non pottuja

Otsikko kertoo kaiken. Pientä lauantai-illan ja yön kivaa. Cuddle, cuddle vaan kaikki.

Vash the Stampede - Trigun

27.8.2004 tuli sitten vaihteen vuoksi tehtyä toinen Vash, tällä kertaa vähän vauhdikkaammilla ääriviivoilla. Sulattelin sitä pöydälläni usean viikon ajan ennen kuin sain koneeni toimimaan. Yön pikkutunteina lauloivat niin Pigma Micron 005 kynä kuin Nightwishkin.

Geranium

8.-9.8.2004 piirustusintoni nousi ylitsepääsemättömäksi ja vietin työpöytäni ääressä 6 ja ½ tuntia. Tuona aikana valmistui elämäni ensimmäinen Vash the Stampede Trigunista. Mangan lukeneet tietävät kuvan ja otsikon yhteyden. Käytössä tutut Pigma Micron 005, 02 ja 08 kynät. Oikea anatomia ja laskokset ovat vielä hakusessa ja proteesikäden piirtäminen vei tuhottomasti aikaa.

Iruka laattamosaiikki

Samanlainen mosaiikkityö kuin Kakashikin. Aika oli vähissä, joten päätin tehdä pienemmän työn. Aiheeksi valitsin Irukan (jap. delfiini). Pokat ovat omatekoiset, vaikkakin liian tummanvihreät. Pari taitaa kuitenkin erota jos myyn Irukan eteenpäin.

Kakashi laattamosaiikki

Lukion kuvaamataidonkurssilla tehty laattamosaiikki aiheesta "persoonallinen profiili". Yleisin kysymys oli "Mikä toi sininen tuosa on? Maski?" Tästä työstä jäi mukavat muistot. Sai purkaa aggressioita laattoihin vasaralla ja saada muut pois tolaltaan "liiallisella" tarkkudella. Pokat ovat myös omatekoiset.

Star Wars mangan versio 1.0:n layoutkuva

Tämä kuva valmistui 23.6.2003 saaden ylleen erilaiset harmaan sävyt. Itse luonnos ja sen tussattu versio valmistui jo edellisenä päivänä, mutta olin silloin niin maan väsynyt, että näin kaiken kahtena. Haastetta siis oli, niin itse luonnostelussa, tussauksessa ja tietokoneen avulla muokkaamisessa. Kuva sisältää myös piilovitsin.

Obi-Wan Kenobi

Tämä työ näyttää nähneen päivänvalon, tai no, pöytälamppuni valon 5.4.2003. Muistaakseni käytin tähän työhön Sakuran Pigma Micron -kuivamustekynää kokoa 005 ja 02, sekä jotain muuta anonyymiä kuivamustekynää ja väri oli musta, kuten kuvasta näkyy. Hiuksiin en ole aivan tyytyväinen, enkä silmiin, mutta tämä työ taitaa olla onnistunein piirtämäni ihminen vuonna 2003.