Galleria

Original
Töitä 24 kpl

Ensimmäinen galleria sisältää kaikki puhtaasti omat tuotokseni vuodesta 2002 eteenpäin. Vallitsevat tekniikkat nykyisen tussauslinjan sijaan ovat öljyväri- ja akvarellimaalaustekniikat. Sisään galleriaan pääset klikkaamalla vasemmanpuoleista kuvalinkkiä. Gallerian kaikki kuvat aukeavat uuteen välilehteen tai ikkunaan ja päivitetyn gallerian tunnistat kuvalinkin varjon tummemmasta väristä.

LaY
Töitä 22 kpl

Toinen galleria on omistettu Lapin yliopiston kuvataidekasvatuksen koulutusohjelmassa tekemille töilleni. Valikoidut työt on laitettu esille aloittaen syksystä 2006, poislukien aikaisempien vuosien valintakoetyöt. Samasta alasta kiinnostuneelle on täällä hiukan esimakua kuvotusten työtaakasta. Omaani kannan mieluusti.

One Piece (sisältää mies x mies materiaalia)
Töitä 8 kpl

Kolmannen gallerian fanartit eli fanitaiteen työt on omistettu Eiichiro Odan mahtavalle anime- ja mangasarjalle, One Piecelle. Hahmot kuuluvat luonnollisesti ja kaikella kunnioituksella Oda-senseille ja kiitokseksi erinomaisista luku- ja katselukokemuksista minä puolestani pyöräyttelen fanitaidetta Olkihattupiraateista. K-15 ja K-18 aiheisten töiden kuvalinkit ovat punaisia. Katso lisätietoa yaoista.
LOG (tulossa)

Bleach
Töitä 1 kpl

Neljäs galleria sisältää fanitaiteet Kubo Titen suurimmasta ja suosituimmasta anime- ja mangasarjasta, Bleachistä. Hahmot kuuluvat Kubo-senseille. Minä puolestani pyöräyttelen fanitaidetta Ichigosta ja kumppaneista kiitoksena hyvistä luku- ja katselukokemuksista.

CLAMP
Töitä 7 kpl

Viides galleria pitää sisällään kaikki CLAMPin teoksiin liittyvät fanartit. On siis sanomattakin selvää, että hahmot kuuluvat manga-ka kvartetille, eikä minulla ole niihin mitään oikeuksia. Yksi tapa kunnioittaa CLAMPin naisia on tehdä fanitaidetta heidän töistään ja siihen he ovat myös julkisisesti kannustaneet ihmisiä.

Prince of Tennis
Töitä 2 kpl

Kuudes galleria sisältää Konomi Takeshin luomaan Prince of Tennis anime- ja mangasarjaan liittyvät fanartit. Kuten edellisessä tapauksessa, hahmot kuuluvat Konomi-senseille ja minä osoitan kiitokseni ja kunnioitukseni fanitaiteen kautta.

Shounen ja shoujo
Töitä 12 kpl

Seitsemäs galleria taasen sisältää kaikki muut fanartit eri shounen- (poikien) ja shoujo(tyttöjen)sarjoista. Hahmot kuuluvat luonnollisesti alkuperäisille luojillensa ja minä osoitan omat kiitokseni hyvistä luku- ja katselukokemuksista fanitaiteen kautta.

Sekalaiset
Töitä 6 kpl

Kahdeksas ja viimeinen galleria sisältää kaikki muut sekalaiset työt eli tässä tapauksessa lapsena tekemiäni töitä. Niillä on yhtä paljon, jopa enemmänkin, tunnearvoa kuin nykyisillä töilläni.