Heidi

Perustiedot Tärkeää ja vähemmän tärkeää tietoa Kuron ylläpitäjästä. Sisältää myös legendaarisia lausahduksia niin minun kuin muidenkin suusta.

Aarteet Tarkoin varjelemat aarteeni, minulle osoitetut lahjoitukset niin kuvan kuin tekstinkin muodossa. Myös pieni määrä erilaisia a/m-aiheisia adoptioita.

Art trade ON AUKI! Kuten jo linkin nimi kertoo, täällä sijaitsevat kaikki art trade -työt. Tarkempi selitys itse termistä ja toiminnasta sekä tradelista sijaitsevat myös samassa paikassa töiden alapuolella.

Figuurit Eri sarjojen hahmot upeina figuureina! Mainospuheet sikseen, sillä tänne olen laittanut esille kuvia pienestä, mutta kuolaamisen arvoisesta, figuurikokoelmastani. Importattujen figuurien ostopaikat ovat myös listattuina, jotta halukkaat voivat ostaa oman kappaleensa.

Anime- ja mangalista Kuukausittain päivittettävä lista katsotuista ja luetuista sarjoista. Sarjat on listattu niiden länsimaisten nimien mukaan, kun alkuperäinen on taasen suluissa. Mukana myös pientä listaa muista omistamistani oheistuotteista.