|Domain|Kävijämäärät|Vieraskirja|Linkit|Yhteydenpito|
Domain

黒月.com, Kuro entiseltä nimeltään, avattiin ensimmäisen kerran 27.7.2005, vaikkakin osa sen sisällöstä oli ollut internetkäyttäjien saatavilla jo vuodesta 2003 lähtien entisen pääsivuni Star Wars mangan kautta. Ostin kotisivutilan ja www-osoitteen Int2000.net:in palvelusta alkukesästä 2005. Sivutilaa Personal-palvelussa on 300 Mt eli elelen ainakin vielä aika väljästi. Koska sivu on vasta aloittanut taipaleensa uuden nimen alla, ei layouttejakaan ole ehtinyt olla monen montaa.

Ensimmäinen layout oli käytössä 27.7.-31.12.2005 ja uudenvuoden jälkeen punasävyinen CLAMP-tyylinen Kurogane sai väistyä Prince of Tennis -layoutin tieltä. Kyseinen Inui Sadaharun ja Kaidoh Kaorun sisältänyt layout oli käytössä 1.1.2006-14.8.2006 saakka, kunnes 15.8. sen syrjäytti pirtsakan oranssisävyinen valkea Kurosaki Ichigo. Juuri Ichigoon keskittynyt hahmotutkiskelu antoi nimensä tälle sivulle, vaikka on nimessä hieman vanhan paperikalenterin vikaakin. Kyseinen layout toimitti myös 1-vuotispäivälayoutin virkaa, vaikka se julkaistiin myöhässä alkuperäisestä aikataulusta. Valkea Ichigo oli käytössä suhteellisen kauan, kunnes 2.1.2009 One Piece -animen Grand Jipangu -erikoisjaksojen mukainen Roronoa Zoro toi mukanaan tummemmat ja maanläheisemmät värisävyt. Nykyinen layout ei kuitenkaan jää tähän, vaan se tulee vielä "elämään". Sivun nimi myös suomalaistui, mutta itselleni Kuro on aina Kuro.

  

Sivun selauskielenä on nyt sekä suomi että englanti ja muitakin kieliä, kuten japania sekä tädin omia epäselviä murinoita, vilahtelee siellä täällä. Eikä se maailma siihen kaadu, vaikkei koneellasi olisikaan japanin näyttötukea. Toivon vain suuresti, että koneesi osaisi näyttää ne edes pieninä laattikkoina harakanvarpaiden sijaan. Olen testannut sivun koodauksen toimivuuden Windows ja Mac -ympäristöissä Mozilla Firefoxilla, Mac-ympäristössä Safarilla ja Windows-ympäristöllä Internet Explorerilla. Näistä selaimista sivu toimii parhaiten Firefoxilla ja Safarilla. Tulevaisuudessa testiä pukkaa muillakin selaimilla, kuten Operalla.

Tietokoneena toimivat pöytätietokoneista Dell Dimension 4300, ulkonäöltään tummanharmaa "pahis" tai tuttavallisemmin "mulukero", sekä kannettavista Fujitsu Siemens Amilo. Työni skannaan kämpillä ollessani Hewlett-Packardin all-in-one... palikalla, joka on niin ruma, että näköä haittaa. Muokkaan kuvat lopulliseen muotoonsa Adobe Photoshop CS2:n ja A5-kokoisen Wacom Intuos 3 piirtopöydän avulla. Ennen Photoshop-ohjelmaan käytin antiikkista PhotoStudio 2000 -ohjelmaa. Jos kameralle on käyttöä niin sen virkaa ajaa Canon Digital IXUS 80IS digitaalikamera. Tämän sivun ylläpitämiseen käytän vanhahkoja, mutta varmoja ohjelmia: tietojen kirjoittamiseen ja koodaamiseen Muistiota ja tiedonsiirtoon FTP:tä.

Sivullani esiintyvien nimien taustat ovat erittäin monimutkaisia selittää, varsinkin jos satut tietämään millaiset selitystaidot minulla on (lue: enemmän kuin monimutkaiset). Siksi annan teille vain pienen pintaraapaisun nimien alkuperistä ja saatte esittää omia päätelmiänne minulle vaikka vieraskirjan kautta.

- 黒月, muodostuu kahdesta kanjimerkistä musta (黒) ja kuu (月), voidaan kirjoittaa myös hiraganamerkein
  くろつき tai englanniksi äännettynä katakanamerkein ブラック ムーン.
- 一番星, suomeksi ensimmäinen tähti, joka ilmestyy illalla.
- お多福, suomeksi kotoisa nainen tai kuukasvoinen nainen, osiin rikkomalla saadaan myös 福 eli onnekas ja
  おたく eli otaku. ;)
- 北極光, suomeksi revontulet.
- 流れ星, suomeksi tähdenlento.

Kiitokseni haluan sanoa seuraaville henkilöille tai sivuille:
- Ystävilleni, niin Internetin puolelta kuin jokapäiväisestä elämästä tutut, kiitokset Anneli & Milla, Suvi
   ja Arska sekä monet muut.
- Teille kävijöille, kiitoksia vierailuistanne, palautteesta ja terveisistä.
- Int2000.net:ille sivutilasta, www-osoitteesta ja sähköposteista
- Freebok.net:ille ilmaisista vieraskirjoista.
- SuperCGI-palvelulle ilmaisista kävijälaskureista.
- Erityiskiitokset kaikille kuvalahjoituksia tehneille.