|Domain|Kävijämäärät|Vieraskirja|Linkit|Yhteydenpito|
Linkit

Linkeistä kärkipäässä saavat kunnian olla ystävä- ja yhteistyösivut, jotka on merkitty vielä tunnistamisen helpottamiseksi tähdillä. Muut linkit kulkevat sitten aatelisporukan jäljessä aakkosjärjetyksessä. Olen rajannut täältä pois lähtevät linkit lähinnä taidesivuihin, mutta poikkeuksia toki löytyy. En lisää linkkejä pyynnöstä, vaan vain ja ainoastaan silloin, jos sivu tai sivusto tekee minuun jonkinlaisen vaikutuksen. (Tätiä saa toki yrittää lahjoa. :D) Älä siis suotta pahastu, jos en linkitäkään sivuasi tai sivustoasi takaisin. Uudet linkit tunnistat tummemmasta taustavarjosta.

Ystävät ja muut ihmiset

 EnergeticEnd: IRL-ystävän Millan kotisivu, joka sisältää hänen omia töitään ja muuta pientä mukavaa. Hei älä mee; ykköspaikka on sinun ikuisesti. :D

 Shadow Willow: IRL- ja URL-ystäväni Suvin kotisivu, joka hostaa useita eri anime- ja manga-aiheisia sivuja. Mukana menossa omat työt, elämä ja vanha kunnon Böökki eli vieraskirja.

 Soul on Fire: URL-ystäväni Arska-chanin kotisivu, joka sisältää pääosin anime- ja manga-aiheisia töitä. Satunnaisia havaintoja myös Taru Sormusten Herrasta, HIMistä, Johnny Deppistä ja Ville Valosta.

Evämies: Ellan ja Lauran yhteinen kotisivu, joka sisältää niin original- kuin fanitaidetta sekä itsepiirrettyä sarjakuvaa.

Mouton Rouge: Ensimmäisen art traden toinen osapuoli, Yoshen, on laittanut omalle sivulleen esille enimmäkseen fanitaidetta ja orinaaleja sekä tietenkin art trade-töitä. Katsasta myös piirtotutoriaalit.

Tiikerin maa: Sivu täynnä Tiikerin original- ja fanitaidetta, kirjoituksia sekä paljon itsetehtyä humoristista sarjakuvaa.

Muuta hyödyllistä

AdLibris: AdLibriksellä on suhteellisen hyvä valikoima englannin, ruotsin ja suomenkielistä mangaa tämänhetkisesti kaikkein halvimpaan hintaan. Ostokset tehdään verkkokaupan kautta päämajan sijaitessa Ruotsissa.

BookPlus: BookPlus tarjoaa myös kattavan listan englannin ja saksankielistä mangaa kilpailukykyiseen hintaan. Helsingissä sijaitsevassa liikkeestä voi tehdä ostoksia joko paikan päällä tai kotikotineelta käsin.

Huuto.net: Suomalainen internethuutokauppa, josta löytyy huudettavaksi tavaroita autoista mangaan. Pystyäksesi huutamaan tai myymään tavaraa sinun tulee rekisteröityä, mikä on ilmainen toimenpide.

Best of Ewan McGregor: Sydämet sulattavalle skottinäyttelijälle omistettu sivu. Tarjolla on erittäin monipuolinen ja laaja kuvagalleria sekä toimiva osoite fanikirjeitä varten. Kaksi kertaa on jo onnistanut, toinen x:n kera!

CLAMP-NET.COM: CLAMPin, neljän ihastuttavan naisen muodostaman manga-ka ryhmän, kotisivu. Tarjolla on muiden muassa uutisia, tietoa heidän luomuksistaan ja valokuvia. Japaninkielinen.

Exciten kotisivukääntäjä Exciten kotisivukääntäjän avulla voit kääntää kokonaisia sivuja japanista raakaenglantiin ja toisin päin. Japaninkielinen, totta kai.

Japanese <-> English Dictionary Erittäin käyttökelpoinen, joskin ajoittain hieman karkea, japani-englanti-sanakirja. Hakusivun voi myös ladata kuvien kera, jolloin myös käyttäjät ilman japanin näyttötukea voivat hyödyntää sanakirjaa. Peilisivu Kanadan puolella Ruotsin peilisivun lakattua toimimasta.

Erikoislinkit

Tarkan syynin läpikäyneitä, toisin sanoen tarkoin valikoituja linkkejä japanilaisille taidesivuille. Useimmat sivut sisältävät mies x mies ja K-18 materiaalia.

Sanji x Zoro

    

    

Zoro x Sanji

    

    

    

    

    

Linkitä takaisin

Tässä ovat Kuron linkitysbuttonit ja -bannerit. Kaikki bannerit sopivat käytettäviksi sekä vaaleiden että tummien taustojen kanssa. Olen lisännyt valmiit HTML-koodit kahteen isoon banneriin, jotka saa suoralinkittää. Sinun ei siis tarvitse tallentaa banneria omaan kotisivutilaasi, mutta saat toki tehdä niin.

Nimi: MUSTA KUU
URL: http://www.kurotsuki.com/
Ylläpitäjä: Heidi
Kategoriat: taide, fanitaide, personal

  

HTML-koodi Zoron bannerille:
HTML-koodi Sanjin bannerille: