|Perustiedot|Aarteet|Art trade|Figuurit|Anime- ja mangalista|
Perustiedot

Nimi: Heidi Pokela. "Adelheid-nimen saksalainen lyhentymä tarkoittaen 'jalosäätyinen' tai 'lojaali ja hellä'. Helposti sopeutuva ja erittäin luotettava ystävä sekä elämäniloinen. 1600-luvulta peräisin olevalta ruotsinkieliseltä nimeltään 'Björknäs' eli joko koivukannas tai koivuniemi."
Nick: Heiska taitaa olla tunnetuin. Yliopistopiireissä myös Poksu ja Poke, joista viimeisin huvittaa minut erityisen paljon monien merkitystensä takia.
Kuvaus: Ahkera, hiljainen, huumorintajuinen, intuitiivinen, kunnianhimoinen, kohtelias, kranttu, kärsivällinen, oikeudenmukainen, oikukas, optimistinen, rauhallinen, mielikuvitusrikas, syrjäänvetäytyvä, taiteellinen, uskollinen ja voimakastahtoinen.
Asearsenaali: Erilaiset Sakuran, Faber Castellin, Stabilon ja Staedtlerin kynät ynnä muut sellaiset piirustus- ja maalausvälineet, kuten vesivanerilevyt, ikkunateipit, niittipyssyt, maskinesteet ja kirurginveitset. 22:n johdosta asearsenaaliin liitettiin Wacom Intuos A5 piirtopöytä.

Syntynyt: 7.7.1986, lahjoja saa kyllä lähetellä ympäri vuoden. 07.07.07 -päivän viettänyt.
Kansallisuus: Suomalainen. Olen syntynyt ja kasvanut Keski-Pohjanmaalla, mutta elän nykyisin eteläisessä Lapissa.
Älykkyysosamäärä: Epävirallisesti noin 136. ;)
Henkinen ikä: 27 - 34. Apua, nyt meni jo liian vanhaksi. En halua olla mikään juusto.
Horoskooppi: Rapu ja tulitiikeri.
Veriryhmä: O+, verta luovutettu yhteensä 3150 ml eli 7 kertaa.

Pituus: 168 cm.
Paino: Karvinen. :P
Hiukset: Alkuperäiseltä väriltään "vaalean kullanruskeat", mutta erittäin tummaruskeat nimestä huolimatta. Leikattu lyhyeksi kerroksittain ja pituus tuntuu lyhenevän vuosi vuodelta. Olen muutaman vuoden päästä varmaan kalju.
Silmät: Siniharmaat, vähän vihreää. Näen kauas huonosti, eli minulla on mustat taideopettaja/graafikkolasit.
*Korvikset: Neljä siedettävän kokoisia ja näköisiä hakaneulaa roikkuu mukana sekä kolme kirurginteräksistä rengasta sulkupallolla ja siitä roikkuvalla kartiolla, yhteensä siis seitsemän korvista. Kaikki kysyvät aina, ovatko hakaneulat oikeat. Jos olisivat olleet joskus, niin korvalehteni olisivat sanoneet sopimuksensa irti jo kauan sitten.

Koulutus: Kirjoitin ylioppilaaksi kotikaupungin lukiosta keväällä 2005 ja syksyllä 2006 aloitin kuvataidekasvatuksen opiskelemisen Lapin yliopistossa.
Tulevaisuus: Pääsin toisella yrittämällä Rovaniemelle Lapin yliopistoon, josta aion valmistua taiteen maisteriksi, eli minusta tulisi kuvaamataidon opettaja. Tai sitten jotain muuta taiteisiin liittyvää. Animaatio innostaisi, mutta sillä ei kovin pitkälle Suomessa pötkitä.

Rakastaa: Mangaa ja animea, elokuvia, ruokaa (luonnollista), ostoksilla käyntiä, talvea, rehellisiä ja iloisia ihmisiä, jotka ovat luotettavia. Jos haluat tehdä minut todella onnelliseksi, hanki minulle jostain heliumilmapallo. :} Kannattaa kokeilla, kokemusta on. En vastaa läheisillesi aiheutuneista traumoista! Ja ai niin joo, kissat ja kissanpennut ovat suuri heikkouteni.
Vihaa: Ihmisten aliarvioimista, turhanpäiväistä valittamista ja ylimielisyyttä. Muista asioista kärpäset, paarmat, ampiaiset, hämähäkit ynnä muut lähelle tunkevat ötökät pitäisi saada hengiltä, varsinkin kesäaikaan. Kevään kurakelit saavat minut enemmän kuin vihaiseksi. Lisäksi en voi sietää flipattuja mangoja, sillä niitä pitää saada lukea japanilaisella lukuformaatilla. Ja mikä ihmeen hinku kääntäjillä on jättää pois kohteliaisuuspäätteet ja sotkea alkuperäisten äänitehosteiden päälle niiden länsimaalaiset XL-versiot?

Pientä ja hieman suurempaa listaa

Haluamislista
Kaikkea voi aina haluta, saamisesta ei valitettavasti ole mitään puhetta. Raha ja niin ihanan syrjäinen Suomi estävät hankkimasta haluamaansa. Ja mihin muka ahtaisin kaiken tuon tavaramäärän?

Ystävät IRL, aakkosjärjestys:
-
Anneli, sellainen "orikinaali" tyttönen kaikin puolin, joka rakastaa musiikkia yli kaiken. Ala-asteella törmättiin ja törmäily jatkui yläasteella. Lukiossakin oltiin vielä samassa porukassa yhdessä Millan kanssa. Yleiset puheenaiheet muun muassa urheilu.
-
Erja, isoveljen kihlattu eli edustaa vanhempaa ja samalla myös raihnaisempaa sukupolvea.
-
LaY Kuvotukset, erityisesti vuonna 2006 aloittaneet.
-
Milla, yläasteesta asti ollaan toisemme tunnettu ja lukiossakin törttöiltiin koko kolmen vuoden   ajan. Yleisimmät puheenaiheet ovat ruoka ja leipominen, vaikka minulla on viimeksi   mainitussa peukalo keskellä kämmentä. Pienoinen matkustelu myös yhdistää.

Ystävät URL, aakkosjärjestys:
-
Arska, kuuluu samaan kastiin Suvin kanssa eli kuolailemme yhdessä bishien perään ja   myös piirtelemme niitä. Kun toinen meistä löytää uuden obsession aiheen niin pian   toinenkin obsessoituu samaan sarjaan tai hahmoon.
-
Milou, matkustelevainen leipoja, tunnen myös IRL.
-
Sayna*, yksi linkeistä Kansas Cityn meininkiin sekä tuntemus myös IRL.
-
Suvi, hengenheimolainen animen ja mangan suhteen. Kuolailee aika lailla samoja hahmojen parituksia kuin minäkin. Kaksimielisyyttäkään ei meidän viesteissä säästellä ja Freebok ylikuormittuu. Kuopio kolmonen ja Rovaniemi Ykkönen siintävät horisontissa.

Muuta

Nosebleed: Ewan McGregor. Piste. Uusia tipahtelee sitten aikanaan. Tummat ja lyhyet hiukset yhdistettynä voimakkaaseen luonteeseen tuntuvat olevan suurin heikkouteni miehissä. Animepojat ja -miehet ovat sitten asia erikseen. ;)

Legendaariset(ko?)

Sanontoja ynnä muita lipsahduksia eli kuinka tunnistat minut:
-
No *lisää tähän ihan mikä tahansa sana*
-
Niih
-
Kappasta vaan
-
Miksei mua oteta koskaan lukuun?
-
*Huokaisee* Mitähän nyt tekis? (Kuin avioeron partaalla.)
-
Pökkäsepä sitä! (Siis sormella olkapäähän.)
-
...och alla rum är olika. Kaikki ruumiit ovat samanlaisia. (Tämä todistaa taitoni ruotsissa. Ja kirjoitin M:n kirjoituksissa!)
-
No se oli sellanen tarjous, missä sai kaks paitaa kolmen hinnalla. (Siis kolme paitaa kahden hinnalla.)
-
To the washrooms! (Pieni neuvo Eduardolle tämän maistettua turkinpippurikarkkia.)
-
O_O Oijoi!!! Mitkä ihmeen pökät Irukalla on? (Pantsu, pantsu, hehehee.)
-
Sen siitä saa ku puristelee niitä. ("Ne" olivat mandariineja, kouluruokailupuheemme eivät ole sieltä puhtaimmasta päästä.)
-
Mun munuaiset paistuu. (Kyllä se vaan on niin ihana grillata omia munuaisiaan istuessaan selkä patteria vasten.)
-
Yhteiset obsessiot. XD (Silloin ennen vanhaan, kun minä ja Arska oltiin addiktoiduttu FMA:han ja pahasti.)
-
Ja ei, meillä ei ole elämää! Ei todellakaan XD Heh, aivoni väänsivät tuosta "todellakaan" sanasta "edollakaan"! XDDD (Ja Arska oli lähellä tukehtua.)
-
Aika muikea ilme. ;) (Aoyama Sota Freebokin profiilikuvassani.)
-
Maanantai 21.11.2005 (Miten olenkaan voinut elää tuollaisen kanssa viimeiset kaksi vuotta tietämättä mitään sen olemassaolosta? PoT näyttää olevan ratkaisu kaikkeen.)
-
*ajattelee* Olisi kyllä aika huvittavaa opettaa ulkomaalaisia käyttämään potkukelkkaa ja miten sillä pysähytään. *potkuttelee mäkeä alas alikulkuun* Hn? *ajattelee* Voi vittu, alikuluku on sulana! Pysähy, pysähy. Ei se pysähy!!! (Kokkola-Kajaanitien alikulkuväylä + tarpeeksi liukas keli + Heidi potkurilla = oltiin melkein leuka auki kuivalla asfaltilla. Mutta ei onneksi, sain pysäytettyä juuri ennen sulan kohdan alkamista.)
-
Vittu!! Ei tuo oo mikään majava! (Erittäin häiritsevä painajaisunen saukko, jolla oli pimeässä erittäin maanisesti kiiluvat keltaiset eriparisilmät.)
-
Me lähetään iskän ja äitin kanssa Englantiin. No ku sähän tiiät, että sielä o niitä skotlantilaisia ja että mä tykkään skotlantilaisista miehistä... (Uneni ovat joskus erikoisia ja tämä ei ole vielä sieltä oudoimmasta päästä. Seuraava nimittäin on!)
-
Blondi mies pyörätuolissa: Mennäänkö naimisiin seuraavien olympialaisten jälkeen? Minä: *tuijottaa typertyneenä* No mikä ettei! :D *ihan täpinöissään* (Odotan kauhulla tämän tapahtuvan kesällä-syksyllä 2008.)

Fandom:
-
äsh,annoin animelle pikkusormen ja se vei koko käden..[hei,ei tuokaan sananparsi saa kummasti uutta merkitystä kun on katsonut FMA:ta XD ] (Arska-chan. *fufufuuu*)
-
Piru vie, jos teet ne pallot ja alat huutelemaan keskellä yötä, niin minä alan itkemään (kirjoitti eka: itsekämään) XD (Suvi, puhuttiin tennispalloista PoT hahmojen chibikuvilla varustettuina. Kompastelisin kuitenkin niihin ja kiroasin "Kaidoh!" "Momo!" ja niin edespäin.)
-
Se on yhtä paha kuin Kaidoh panisi Inuita eikä toistepäin!!!! (Suvi, KaidohxInui ja erityisesti uke!Inui... Rikutsu janai. *peloissaan*)
-
Niillä ei ole jalkoja!! *kuulee Kawamura huutoja* *blink blink* ... Ehkä Taka-san riehui liikaa kirveensä kanssa 0_0' ... Tai Heiska oli ilkeä täti =.= (*ottaa söpön hamsteri!Heiska-ilmeen*)
-
Äh häh hää! Inui-täti XD (Suvi, sen jälkeen kun olin näyttänyt tuoreen kuvan itsestäni ja alkanut kirjoittaa vieraskirjoihin uudella nimellä. *fufu*)

Väärin kuultua tai sanottua:
-
Jos se (koe) menee perseelleen, niin pitää panostaa enemmän.
-
Jos on hyvä perse, niin pitää panostaa enemmän. (Se koemenestys, se koemenestys...)
-
Faktis OV 12 -pyyhekumi
-
Fuck this OV 12 -pyyhekumi (Tällä on jo legendaarinen maine.)
-
Monsterimato!
-
Monsterivako! (Jättimäinen kastemato asfaltilla.)
-
Säkkipilli!!
-
Sikkipälli!! (Kotimaan ekskursiolla tyttöporukalla Hämeenlinnassa kebabaterian jälkeen.)

Mitä muut ovat lipsautelleet minusta tai minulle:
-
Heidi syö paljon! (siskontyttöni [tuolloin 6 v.], hänellä oli tarkoitus sanoa kauan, ei paljon. Ratkesin aivan täysin.)
-
Plop, plop, plop, plop, plop, plop, plop (Karkkirasiat putoavat muovipussista pyörällä ajaessa.)
-
Heidi, vanha juoppo... (Uskonnonopettajamme puhuessaan ihmisen vastuusta itsestään.)
-
Onko sulla ne Valkohait videolla? (Kyse oli Tappajahai-elokuvista.)
-
Joo, mä tuun todella rakastaan sitä portfoliota... (Ihanan rakas äidinkielen portfolio.)
-
Mutta ihan kiva mandariinileiska. Siitä tykkää kaikki sekä Heiska. (Naffis-kun "Uni Novasta" vieraskirjassa.)
-
Sianpolkkaa!!! (Erjan kanssa syömässä kesän ensimmäisiä pehmiksiä.)
-
Don't worry love... (Isäntäperheen äitini Kanadassa. Hyi, että aina puistatti tuo lause!)
-
Now, Heidi, stop it!!! (Faisal, kun minun ryhmäni oli voitolla fraasiverbit-pelissä.)
-
WHAT?! (Muut oppilaat, kun äänsin ruotsinkielisen sanan "storsjödjuret".)
-
Oh NO! It's liqourish! (Eduardo, yksi Kanadan opettajistani, kun hän oli maistanut turkinpippurikarkkia.)
-
Kun menin sinun sivuille ja katsoin päivityksen. Siinä kun
"Viimeisin päivitys 7.8.2004 | Angels Fall First" niin minä luin
"Viimeisin päivitys 7.8.2004 | Angels Fart First" XD (Thö Allmighty Suvi.)
-
Mä oon buldoggi! (Milla.)
-
Kato! DNA! *vääntää puurannekkeen solmuun* (Milla.)
-
Älä sie mau'u siinä! (Annsku.)
-
Hei! Kato Jeesus! (Annsku, Suomi-Ruotsi Toiletticupin aikana.)
-
Heidi tykkää mun kirjasta. (Milla, saksankirja.)
-
Magic Machine! (Annsku ja Milla minun CD-soittimesta. Sen paristopesästä kuulemma saa Magic-kondomeja.)
-
...Lippapyörä... Siis lippapipo (Annsku.)
-
Öm... Heiska on mun ajatusmaailmassa maailmanvaltias eikä kukaan ole sitä vielä ajanut vallastaan joten se tarkoittaa että se kontroloi minua ja minä teen kaiken sen mielikseen. Huomioikaa, että Heiska on se eikä hän XP (Paras selitys ikinä, muah!)
-
... Voit laittaa siihen sitten miehesikin kortin numeron... (*ajattelee* WTF?! En mä nyt noin vanhalta voi vielä näyttää, että mulla ois mies! MIES! [Plussa-korttia hakemassa ruokakaupasta].)
-
Heidi käy aivan kuumana! (Ei ihmekään jos munuaiset ovat jo tulessa.)
-
Heidi, olit liian hidas. Olet leikoin henkki. (Annsku. Tästä minulla on oikein diplöömä.)
-
whii,kuolavirtaah~!\o/ *menee kiljuen mukana* kivempaa kuin puuhamaassa XD (Arskan vastaus viestiini: "Varoitus: massiivinen kuolavirta lähestyy! XD")
-
Fullemetal Alchemist... (ruåtsilta kalskahtava typo by Arska-chan.)
-
CrOsSoVeRrrRRRRrrrRR!! Wicked Heiska, SUPER WICKED! >:D (Suvin ja minun höpinää uudesta avataristani, jossa on yksi kohtaus Bleachin 41. jaksosta.)
-
Heiska kirjoitti: Muistakaa pojat laittaa käsijarru päälle!
Suvi luki (voi ei): Muista pojat laittaa käsijarrun päälle! (Jotain, mitä te puhdasmieliset ette halua ikinä tietää.)
-
Ja olenko minä KOSKAAN maininnut, että muistutat erästä Fuji Syusukea hyvin paljon? (Suvi, dääm juu kun sait minut vähitellen koukkuun PoT:iin.)
-
SÖNLINE!!! (Suvi, jos huomaa minun kirjautuneen Freebokiin)
-
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D = kuinka monta tuntia se istuu koneen ääressä tuo virne naamallaan. (PoT doujinsheja, yaoi doujinsheja! XD)
-
Deeto dayo! (Suvi.) Tärskyt! (minä, Kuopion miitillä 19. - 20.10.2005.) XD
-
... Älä vaan heitä sitä. Älä vaan heitä sitä. Älä vaan heitä si- UWAAAAAAAAAH!!! (Minä ja Suvi   sekä Bleachin 54. jakso.)
-
Herranjumala! KIITOS! @_@ @_@ @_@ (Tetsuo, joka muistuttaa niin Kawamuraa. XD)
-
0____________________0 *muuttuu kohta sammakoksi* ÄLÄ PELOTTELE MINUA TUOLLAISILLA!!! TUO MENEE JO YLI MINUN PERVOJULKAISUJEN!!!!! (Suvi. *fufufuu*)
-
Vähänkö me ollaa tyhymiä! XD (Erja ja minä, löydettiin kirppikseltä täysin toimiva NES ja siihen Super Mario 3 vain 5,50 eurolla.)
-
Suvi confesses: "Aishiteruze Heiska! XD (Suvi, minä = O/////O. Jälleen kerran kyseessä PoT.)