Päivitykset

3.11.2011
Loppu alkaa lähestyä opiskelun osalta, joten päivitystahtini on miltei olematonta. Tulevaa 11.11.11. päivää ajatellen väritin ulkoasukuvat uudestaan, koska uusi läppäri paljasti niiden värit aivan kauheiksi! D: Kurosta, tarkemmin sanoen original-puolesta, on ilmestynyt jokin aika sitten aivan uusi versionsa. Linkin kyseiseen versioon löydät index-sivulta.

24.10.2010
En ole päivittänyt Kuroa pitkään aikaan, koska opiskelut todellakin vievät suurimman osan ajastani jolloin vapaa-aikani määrä myös supistuu. Nyt kuitenkin päivitin gallerian, josta löytyy kolme uutta työtä yhtenä kuvana. Lisäksi vaihdoin blogini kotipaikkaa. Uusi linkki löytyy tästä lähtien top-sivulta päivityslinkin alta.

17.02.2010
Kevätaurinko polttaa päivisin silmiä ja pakkanen paukkuu öisin, joten on aika kertoa myös Kuron uusia kuulumisia: galleriaan on nyt One Piece -gallerian yhteyteen tullut LOG eli luonnosloki, jossa on 2 aikaisemmin sivulla nähtyä työtä ja 3 kolme täysin uutta. Lisäsin myös oman figuurit-linkin rinnalle linkin Tsuki-boardin profiiliini, joka näyttää ajan tasalla olevan figuurikokoelmani.

Hyvää uutta vuotta ja erityisesti kiinalaista uutta vuotta! Meillä tiikereillä menee nyt lujaa.

13.11.2009
Kenellä oli synttärit kaksi päivää sitten? :D Sen kunniaksi galleriasta löytyy nyt yksi uusi työ. Sekä suomenkielisen puolen että englanninkielisen puolen top-sivuille on myös päivitetty uudet pikkukuvat, käykäähän kurkkaamassa.

14.04.2009
Opiskelen nyt niska limassa kevään viimeisiä kursseja ja yritän samalla saada potkittua päästäni pois putkiaivoisen miehen, joka ei pysty käsittelemään kolmea projektia yhtä aikaa. :) Päivitin galleriaan kaksi uutta työtä ja lisäsin linkkilistaan uusia fanitaidesivuja.

23.01.2009
Koodasin englanninkielisen puolen valmiiksi ja uudessa layoutissa komeilee Zoron sijaan Sanji. Käykääpä kurkkaamassa! Galleriaa on myös päivitetty, samoin kuin linkkilistaa.

02.01.2009
Uusi vuosi vaihtui ja Kuro sai uuden layoutin sekä "uuden" nimen! Tällä kertaa layout on silmäystävällisempi niin väreiltään kuin selattavuudeltaan, tosin sisällön silmäystävällisyydestä en mene takuuseen. :) Muutin hiukan sivun navigaatiota lisäämällä "ovimaton", jossa on kaikki tarvittavat varoituksista kävijälaskurihärpäkkeisiin. Kaikkia uusia töitä en ehtinyt päivittää galleriaan, mutta on siellä nyt jo useampi täysin uusi työ. Käykää tutkimassa myös muita nurkkia, josko olisin lisäillyt sinne tänne jotain uutta.

Hyvää uutta vuotta 2009 uusille ja vanhoille kävijöille! Muistakaa opiskella ahkerasti, kukin mitäkin.

20.08.2008
Ja taas hieno päivämäärä! Tällä kertaa samat luvut toivat päägalleriaan yhden uuden gallerian, joka sisältää tällä hetkellä kaksi työtä. Perustietoja, haluamislistaa ja Kuron yaoi-sisällön ikärajoja on myös hiukan muokattu.

12.08.2008
Hieno päivämäärä, varsinkin jos sitä vertaa edellisen päivityksen päivämäärään. ;) Tällä kertaa suurin päivitys koskee koko sivua, sillä käänsin Kuron englanniksi! Lisäsin aarteiden puolelle yhden uuden lahjoitustyön, lisäksi päivittelin linkkilistaa. Siivosin galleriaa oikein rankalla kädellä, joten galleria on nyt kymmenisen työtä laihempi. Poistin myös bishounen- ja fanilistat, mutta lisäsin täysin uuden uutukaisen sivun figuurikokoelmastani.

08.12.2007
Yliopistopuolen galleria sai tällä kertaa yhden uuden työn. Lisäsin päägalleriaan myös yhden uuden gallerian, mutten vielä avannut sitä. Olen kauhea ihminen, varsinkin näin joulun alla, kun kiusaan teitä moisella. :D Linkkilistaa on myös hiukan muuteltu.

22.09.2007
Hellurei, hellurei, vääntö on hurjaa! :D Täti palaa takaisin päivityssorvin ääreen ja tarjoaa puolen vuoden hiljaisuuden jälkeen teille yhden upouuden gallerian, jossa 9 uuden uutukaista työtä, sekä uusia kuvia muun muassa kokoelman uusista tulokkaista. Lisää pikkupäivityksiä on myös tulossa lähiaikoina, kunhan saan koodattua kaikki tiedot ja liitettyä niihin mahdolliset kuvat. Ainoat murheenkryynit tällä hetkellä ovat, että art trade on edelleen kiinni ja poistin Star Wars mangan, ensimmäisen suuren projektini, päivitys- ja aikapulan takia. Mutta kyllä se vielä tästä, varsinkin jos huomasitte, että gallerian työmäärä alkaa hipoa jo uhkaavasti 100 rajaa.

20.01.2007
Opiskelut etenevät mukavaan tahtiin, mistä kertoo myös originaalien puolelle lisätty kuva kahdesta kurssityöstä. Pieniä listapäivityksiä löytyy sieltä täältä ja sivun koodaus on vaihdettu kokonaan UTF-8:an. Muita suurempia päivityksiä ei tähän rakoon tule, mutta parempi tämä kuin ei mitään melkein puolen vuoden tauon jälkeen.

Hyvää uutta vuotta 2007 kaikille kävijöille, hiukan myöhässä!

15.08.2006
Syntymäpäiväpäivitys on nyt julkistettu uuden layoutin kera; tietynlaista hemmottelua ja spoilausta. Lähes jokaista osiota on päivitetty ja koodista on puhdistettu epämääräisyyksiä. Nyt itse suurempiin mullistuksiin: täysin uutena osiona on art trade, joka löytyy omia tietojani koskevasta valikosta eli Otafukun puolelta. Samalta puolelta löytyvät myös aarteisiin lisätyt 2 uutta kuvaa. Tutut kuukausilistat on päivitetty ja myös bishounen-lista on saanut yhden uuden komistuksen muiden jatkoksi. Galleriaan taas saatiin 3 uutta työtä ja erotin yhden sarjan työt omaksi galleriakseen. Nagareboshiin eli Muuta-osioon päivitin uudet tiedot tämänhetkisestä layoutista ja lisäsin korjatut kuvat edellisistä layouteista. Linkkilistalle tupsahti kolme uutta linkkiä ja pieni lauma uusia linkitysbuttoneita ja -bannereita.

黒月.com on nyt vihdoin ja viimein virallisesti 1-vuotias, toisin kuin 20-vuotias ylläpitäjänsä. Alkavat muuttopuuhat kutsuvat minua ja 4.9. alkava yliopisto-opiskelu tulevat viemään paljon aikaani, joten täällä tulee olemaan seuraavina kuukausina hiljaista. Päivitysten lopettaminen ei kuitenkaan tule voimaan, tahti vain hidastuu.

Toivottakaa minulle onnea, sillä sitä samaa minä toivon teille.

26.07.2006 HUOM!
Huomiselle suunniteltu synttäripäivitys siirtyy eteenpäin vähintään viikolla, ellei kahdellakin. Tähän syinä ovat äkilliset isosiskon talon kunnostus- sekä rakennuspuuhat ja omat Lapin yliopistoon hyväksytyksi tulemisen aiheuttamat rulijanssit, kuten asunnon vuokraaminen. Katto on kuitenkin jo pään päällä Roin keskustasta.

23.06.2006
Valintakokeissa on nyt tultu käytyä ja muutenkin hieman humputeltua pitkin Suomen maata. Tästä johtuu siis pitkä päivitystauko, pahoittelen. Nyt kuitenkin saatte juhannuskortin, joka löytyy sekä etusivulta että galleriasta. Linkkilista sai myös yhden uuden taidesivulisäyksen. Tutut pienemmät päivitykset on myös tehty eri listoihin. Ties mitä keksin tänne ensi kuussa olevien omien 20- ja 黒月.com:in 1-vuotissyntymäpäiville.

Hauskaa juhannusta ja hyvää loppukesää kaikille kävijöille.

29.04.2006
No niin, nyt on saatu ennakkotehtävät valmiiksi ja postitettua! Täältä tullaan, kevätpäivitykset. Galleriaa päivitin yhdellä uudella kaksiosaisella työllä ja vanhalla line-artilla sekä korvasin muutaman työn parempilaatuisilla valokuvilla. Kahden kuukauden tauon aikana legendaarisia on kajahtanut ilmoille myös pienoinen lauma. Tavalliset päivitykset kokivat a/m- ja fanilistat sekä myös haluamislista. Uudistin myös linkkilistan ilmettä ja lisäsin yhden uuden linkin.

25.02.2006
Galleria sai täytettä yhden uuden työn verran ja nyt se kattaa jo 76 työtä. Myös legendaariset ja linkkilista saivat uutta täytettä. Lisäksi a/m-lista, fanilistat ja kävijämäärät ovat päivitetty ajan tasalle. 10 000:n kävijän raja rikottiin 11.2.2006!

27.01.2006
Tällä kertaa päivitin gallerian 4:llä uudella työllä: 2 originaaleihin ja 2 sekalaisiin. Perustiedoista löytyviä legendaarisia lausahduksia on päivitetty ja a/m-lista on myös ajan tasalla. Vaihdoin viikko sitten etusivulle uuden toimivan suomalaisen kävijälaskurin, eikä suurelta tuntuva 10 000:n kävijän raja näytä olevan enää kovin kaukana. 黒月.com viettää muuten tänään puolivuotispäiväänsä!

01.01.2006
Uusi vuosi alkaa uudella layoutilla ja uutuutena tarjolla on nyt myös blog! Galleria on päivitetty yhdellä työllä ja pienempiä päivityksiä on tehty myös siellä täällä. Kuten jo useimmat ovat saattaneet huomata, päivitykset tulevat noin kuukauden välein sijoittuen loppukuuhun. Sama tahti tulee jatkumaan myös tänä vuonna. Käykäähän blogin puolella lukemassa kuulumisiani.

24.12.2005
Joululahjana saatte neljä uutta työtä: kaksi originaalia ja kaksi fan arttia. Lisäksi sain rakkaisiin aarteisiini toisen osan Suvin fan fictionia, käykäähän uskaliaimmat lukemassa kyseinen kappale. Sain myös bishounen-listan hyvälle mallille ja lisäilen loput komistukset siihen seuraavissa päivityksissä. Perustiedot saivat taas yhden uuden legendaarisen omasta suustani sekä pientä muokkailua. Anime- ja mangalista on myös päivitetty tuttuun kuukausittaiseen tapaansa.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2006 kaikille kävijöille.

26.11.2005
Oo, päivitin kaksi päivää etuajassa, hyvä minä. Galleriassa on niinkin monta uutta työtä kuin 7 kappaletta! Jälleen kerran, hyvä minä. Päivitin samalla legendaarisiin yhden kuvan ja siivosin sekä anime ja manga- että haluamislistaa. Joulukuuhun olen varannut jotain erityistä päivitettävää, joten olkaahan edelleen kuulolla. Tähän loppuun vielä harmiton sivuhuomautus: sain korotettua syksyn kirjoituksissa äidinkielen arvosanaani kevään C:stä M:ään. Hyvä minä!

28.10.2005
Pyytelen anteeksi yli kahden kuukauden hiljaiseloani, mutta sitä se normaali elämä töineen päivineen teettää. Päivittelin nyt kuitenkin hiukan ja tarjolla olisi seuraavaa: 3 uutta työtä ja 2 sarjakuvasivua galleriaan, a/m-listan päivitys sekä fanilistojen puhdistamista ja uusien obsessiokohteiden lisäämistä + pientä koodin siivoamista siellä täällä. Jotain suurta ja uutta on mahdollisesti tulossa joulun tienoilla, joten olkaahan tarkkaavaisia.

20.08.2005
Lisäsin original-galleriaan 6 uutta työtä, yhden vuosien takaa ja viisi tuoretta tapausta. Aarteiden puolelle laitoin minulle osoitettuihin yhden unohtuneen fan artin, kaksi uutta fan fictionia sekä syntymäpäivälahjan ja nimipäiväkortin, minun lahjoittamaani taasen lisäsin yhden syntymäpäiväkortin. Päivitin anime- ja mangalistan ajan tasalle uusilla sarjoilla ja ostoksilla, samoin kävi myös haluamislistalle. Seuraavaksi minun pitäisi kahlata fanilistojen rikkinäiset linkit läpi ja päivittää sivulle uudet sarjat. Bishounen-lista on myöskin vielä kesken.

27.07.2005
黒月.com nousi viimein horisontin yläpuolelle! Toivotan teidän kaikki tervetulleiksi, niin uudet kuin vanhatkin kävijät. Vanhat kävijät saattavat huomata sivun sisällössä radikaaleja muutoksia ja uusia lisäyksiä. Uusia muutoksia tulee päivien mittaan, kunnes olen saanut koluttua kaikki nurkat mieleiseni näköisiksi. Lähipäivinä on myös luvassa täysin uusia töitä galleriaan!