Tervetuloa MUSTA KUU -taidesivulle. "Kuro", kuten tuttavallisesti sivua kutsun, palvelee pienenä internet-galleriana omille töilleni. Esille olen laittanut sekä perinteisesti että digitaalisesti tussattuja ja väritettyjä töitä. Menossa mukana ovat myös hieman harvinaisemmat perinteisin menetelmin maalatut työt, tekniikoista mainintoina muun muassa viimeisin suosikkini tempera. Viime aikoina toteuttamani aiheeni ovat painottuneet japanilaisten sarjakuvien ja animaatiosarjojen hahmoihin, mutta realistisemman linjan kannattajana galleriassa vilahtelee myös eläimiä ja maisemia.

Voit selailla sivuani yllä olevien kuvalinkkien avulla. Index vie sinut takaisin sisäänkäyntisivulle. Top on tämä sivu, jolta löydät muun muassa viimeisimmän päivityksen päivämäärän. Heidi sisältää tietoa minusta ja tarkoin varjelemat aarteeni eli taidelahjoitukset. Galleria on koko sivun sielu pitäen sisällään seitsemän eri alagalleriaa. Muuta taasen sisältää tietoa hiukan menneestä ja nykyisestä sekä tarjoaa yhteyksiä niin minuun kuin muihinkin sivuihin. Ennen lähtöäsi muistuttaisin sinua vielä antamaan rakentavaa palautetta, sillä se auttaa minua kehittämään sivuani eteenpäin. Muut kommentit ovat myös enemmän kuin tervetulleita!

- Heidi

Sivu ja sen koko sisältö ovat © Heidi "Heiska" Pokela 2001-2011, ellei tiedoissa toisin mainita.
Roronoa Zoro, Sanji ja One Piece ovat © Eiichirou Oda 1997-2010.
Muissa fanitaidetöissä esiintyvät hahmot ovat © alkuperäiset luojat.

Sivulla olevia kuvia saa ottaa yksityiseen kotikäyttöön eli omalle koneelle tallentamiseen ja tulostamiseen. Kuvia ei ole tarkoitettu julkiseen levitykseen internetissä eli et saa ladata niitä toiselle sivulle, toisin sanoen et saa uudelleenjulkaista tällä sivulla olevia kuvia. Et saa myöskään väittää tekemiäni kuvia omiksesi. Katso lisätietoa fanitaiteen väärinkäytöstä alla olevasta OFP:n bannerista.

Kuro on päivitetty viimeksi 3.11.2011, musiikkina tuolloin: Nightwish "Crownless".

Tuoreimmat kuulumiseni opiskelun ja vapaa-ajan osalta löytyvät enemmän tai vähemmän sarjakuvamuodossa Kirahvimakkarasta, jossa myös julkaisen kuvia niin luonnosasteella olevista kuin valmiista töistä. Vanhat blogimerkinnät ovat edelleen luettavissa Michin puolella.

Yhteistyöläisiä on yhteensä kolme; ystävien välisessä yhteistyössä ovat Arska, Milla, ja Suvi.