Tervetuloa MUSTA KUU -verkkosivustolle

"Kuro", kuten tuttavallisesti sivustoa kutsun, toimii sekä galleriana omille töilleni että opetusportfolion muodossa tietolähteenä opetusalan työnantajille. Olen valinnut esitettäviksi rajatun joukon kuvataidekasvatuksen koulutusohjelmaan liittyviä töitä sekä originaalejani. Tyylini on saanut vaikutteita japanilaisesta sarjakuvasta, jota olen harrastanut jo vuodesta 1999. Vuosien aikana olen tutustunut lukuisiin erilaisiin piirtämis- ja kerrontatyyleihin lukemalla niin laajalevikkisiä originaalisarjoja kuin niiden pienikustanteisia fanituotoksia kuten doujinsheja eli fanisarjakuvia. Lukemis- ja sitä kautta piirtämiskokemuksieni välityksellä olen kehittänyt omaa tyyliäni realistisempaan, mutta samalla tyyliteltyyn suuntaan.

Voit selailla sivustoa yllä olevan linkkipalkin linkkien avulla. Etusivu on tämä sivu, jolta löydät muun muassa viimeisimmän päivityksen päivämäärän. Heidi sisältää henkilötietoni ja hiukan triviaa. CV sisältää tiedot kuvataidealan koulutuksestani, näyttelyistä ja julkaisuista. Galleria on koko sivun sielu pitäen sisällään muiden muassa maalauksia, grafiikkaa ja sarjakuvaa. Opetusportfolion sisältö on rajattu luettavaksi vain kuvataidekasvatuksen, muun taiteen tai muun opetuksen alan työnantajille ja on näin ollen suojattu salasanalla. Yhteys taasen tarjoaa ohjeet ja tiedot yhteydenottoihin.

Uusin päivitys on kirjattu päivämäärälle 12.4.2014, musiikkina tuolloin Tehosekoitin "Kaikki nuoret tyypit".

Sivuston sisältö on © Heidi "Heiska" Pokela 2005-2014, ellei tiedoissa toisin mainita.

Saavuitko hakukoneen kautta ja yläkehyksen navigaatiovalikko ei näy? Klikkaa kuvaa niin pääset kyseisen valikon sisältävälle etusivulle.