Päivitykset

12.4.2014
"Herrajuukeli, täyttääkö Kuro tänä vuonna jo 9 vuotta?!" Viime vuonna (oho) lupaamaani sarjakuvaa ei pitäisi joutua odottamaan enää kauan. Työnhaku on taas käynnissä ja portfolio on saanut täytettä kuluneesta työvuodesta.
24.4.2013
Edellisessä päivityksessä lupaamaani sarjakuvaa ja näyttelykuvia joudutte odottamaan vielä hetkisen, sillä työnhaku on jälleen käynnissä ja vieläpä erittäin hektisenä. On siis sanomattakin selvää, että opetusportfolio on saanut uutta sisältöä.
27.8.2012
Maisteri Pokela päivitti tällä kertaa vain työhönsä liittyviä sivuja. Syksymmällä saatte kunnon päivityksen, johon sisältyy sarjakuvaa ja kuvia ensimmäisestä yksityisnäyttelystä.
21.10.2011
Muutin navigaatiopalkin ulkomuotoa ja nyt se on hiukan hillitympi. Keltainen väri ei kuitenkaan kadonnut, vielä, minnekään. Päivitin omia tietojani niin henkilötietoihin kuin CV:hen, lisäksi lisäsin yhden uuden teoksen kuvan ja tiedot galleriaan. Yhteys-osiosta löytyy nyt myös linkitysbanneri. Wanhaan nelosversioon en ole vielä ehtinyt käydä käsiksi, mutta uudistuksia on luvassa myös sinne.
18.5.2011
Kuron uusin eli 5. versio on nyt julkaistu! Edeltävään versioon verrattuna jotkin sivuston alueet ovat kokeneet pieru Saharaan -ilmiön eli olen karsinut sisältöä rankalla kädellä. Tasapainon säilyttämiseksi olen sekä päivittänyt uutta informaatiota vanhoille alueille että lisännyt ihan uusia alueita. Wanha nelosversio ei kuitenkaan katoa minnekään, mutta tulen kesän aikana karsimaan myös siitä turhat asiat pois. Tutki sivustoa rauhassa läpi, olet sitten uusi tai vanha kävijä.

Saavuitko hakukoneen kautta ja yläkehyksen navigaatiovalikko ei näy? Klikkaa kuvaa niin pääset kyseisen valikon sisältävälle etusivulle.